Soligt och varmt… men en hel del mörka moln…

Ja man kan i alla fall inte klaga på att vi inte fått någon sommar i år. Vi har hittills fått både årets och fjolårets och kanske nästa års dos av sol. Vill inte klaga men nog gör det gott när Tor någon sällsynt gång kommer på besök och pytsar ut lite av det våta.

Mörka moln har det också varit på annat sätt. En mycket god vän till både mej och Thord, sedan många år tillbaka, har lämnat oss. Kanske sitter Thord och Gustaf på var sitt moln och filosoferar och tar sig en Gin och Tonic eller Irish Coffe i solskenet, omgivna av sina hundar som tidigare installerat sig ”på  andra sidan”. I alla fall vill jag gärna tänka att det är så. Tänker också på Ingegerd som nu har en tuff tid framför sig. Man tror man är förberedd men man kan nog inte föreställa sig känslan av tomhet som infinner sig efter ett långt liv tillsammans med sin partner. De har ju också varit tillsammans ungefär lika länge som Thord och jag var, kanske några år längre.

På husfronten inget nytt! Enligt mäklaren så är det lågsäsong nu så han är på semester. Han har förstås med sig telefonen och håller koll på allt ändå. Det är väl semestertider även på bankerna som det verkar. Enligt mäklaren är det väl en handfull som säger att de jobbar med att få lånelöfte men ännu har inget bud kommit. Någon hade hört av sig för att eventuellt komma på visning men jag har inte hört något mera så kanske blir det när mäklaren kommer tillbaka, annars får jag själv hålla i visningen.

Känns väldigt frustrerande att inte veta. Vet inte om det blir någon försäljning (får kanske börja fundera på om jag trots allt ska bo kvar) eller vart jag ska flytta om det blir försäljning. Energin har fullständigt lämnat mej just nu. Trött, trött, trött. Jag sover ovanligt många timmar per dygn just nu men ändå är jag trött. Orkar heller inte ta tag i saker och ting och önskar mej en stor dos energi..

Ulli  löper också nu så med träningen blir det si och så. Mest blir det vattenapportering för det är ju så varmt också och både Piga och Ulli verkar inte må så där toppen i värmen. Ulli är dålig att äta  så det bidrar väl för hennes del. Vackert är det förstås så man får försöka trösta sig med det när varken energi eller annan inspiration infinner sig.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =