Pingst – hänryckningens tid!

Pingst har för oss varit en mycket trevlig helg. I många år åkte vi ner till Sterte kursgård för att delta på Iliadenträffen, ett av årens höjdpunkter. Vår son och svärdotter gifte sig pingsten 1998 då även deras dotter Cassandra döptes. Idag döptes deras sladdbarn, Isabelle så trevligt har vi haft det även denna pingst.

Vår son Göran med lilla Isabelle
Vår son Göran med lilla Isabelle
Mellandottern Melinda skötte om att hälla upp vattnet...
Mellandottern Melinda skötte om att hälla upp vattnet…
Melinda
Melinda
Cassandra hade hand om dopljuset
Cassandra hade hand om dopljuset
Cassandra
Cassandra

Prästen Malin Olsson, ställde upp på gruppfotot när dopet var över.  Bredvid henne står Ann-Sofie som är nyopererad men trots det hade hon fixat med bullar, kakor, muffins, cupcakes och en maffig, jättegod smörgåstårta.

För övrigt har inte pingstafton varit så mycket att hurra för, i alla fall inte vädermässigt. Ömsom hagel, ömsom regn, ösom lite sol men en ständig kall, rätt kraftig vind och ca 4-5 grader varmt. Det enda man kan vara tacksam över är väl just att det inte snöade och det var faktiskt + på termometern.

150523d
Vinterjacka, huvan uppdragen och händerna i fickorna. Brr, inte känns det som pingstafton i alla fall…

Morgonrundan avverkades i vanlig ordning och flickorna bryr sig inte värst mycket om vädret. Får de bara apportera så är ju de glada.

Sådan mor sådan dotter. Stilen verkar gå i arv.
Sådan mor sådan dotter. Stilen verkar gå i arv.

I morgon ska vi iväg och träna med samträningsgänget och som det såg ut på väderrapporten så verkar det som om det blir lite varmare och sol.

Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 17 =