En tung dag idag…

Trots att dagen började bra blev det rätt tungt. Fick sova ordentligt i natt (8 timmar med bara 2 korta avbrott), så jag vaknade riktigt utvilad för en gångs skull. Vet inte hur länge sedan det är som jag fått sova så många timmar.

Styrkt av det så tog jag tag i dagens uppgift… städning av huset som inte blivit städat (knappt dammsuget) på tre veckor. Jag har hunnit hälften då det blev många stopp. När jag började plocka i saker som ligger framme så fanns det väldigt mycket som påminde om Thord. Ett glasunderlägg på bordet bredvid favoritfåtöljen, en manick som hjälper till att klämma fram kaviar ur tuben, läsglasögon, batterier till hörapparaten m m, m m. Varje gång blev det lite stopp… Nåja, det är bara köket och golven kvar tills i morgon så morgondagen borde ju fungera lite bättre.

Några telefonsamtal, chatt och sms har det  blivit idag också. Skönt att det finns de som bryr sig. Är just nu väldigt dålig att själv ta kontakt så det är verkligen uppskattat. Känns som jag trots allt finns och inte är osynlig eller glömd. Fick tyvärr en dålig nyhet också men inget som jag kan göra annat än att vara bollplank. Känner förstås hur jobbigt och svårt det är och önskar att jag kunde göra något för att hjälpa till. Ett svårt beslut att fatta så jag hoppas att hur det än blir, hur det än går, ändå kommer att kännas rätt till slut.

Tog också tag i några andra saker som måste fixas. Insåg att jag inte vill stå här utan el så jag tog kontakt med elbolaget. Det hela gick rätt smidigt men det är alltid gruvsamt att ringa då jag måste förklara orsaken och än är det svårt att få rösten att bära sådana gånger. Tänkte också ta kontakt med försäkringsbolaget, fiberbolaget  och kommunen men så långt räckte inte dagens energidepå.  I morgon är en annan dag.

I morse slog det mej att idag är det på dagen en vecka av saknad. Det blev lite jobbigt en stund….

Marith

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 17 =