150303 Nya beslut och aktiviteter

Idag fick vi besök av från kommunen, angående eventuell ombyggand av köket. Thord kan få ett bidrag så han kan komma åt det mesta som finns i köket plus att han kan få en liten ”arbetsplats” för att kunna sitta och pilla på lite. I så fall kommer vi förstås att fixa till lite annat också. Nytt golv, byta lite lister och tapetsera om samt ta bort dörren och öppna upp lite mera in till matrummet. Tror att det kommer att bli kanoners om detta går igenom men det hördes rätt positivt måste jag säga.
 
För övrigt så är det väl lite lugna dagar så jag har börjat städa ur på kontoret. Det känns i och för sig som ett evighetsjobb, var i väg på tippen förra veckan med hela ”skuffen” på bilen packad med fulla säckar och ändå har jag bara börjat skumma lite. Hoppas vara färdig till påsk men den som lever får se. Mina tidsscheman har inte varit värst mycket att hurra för på sista tiden så osvuret är bäst.
 
Jag skulle egentligen ha tillbringat några timmar där idag men jag tog med mig flickorna på en liten träningsrunda i solskenet istället. Det blir nog inte så mycket gjort i morgon heller för då blir det lite samträning i Håsjö. Kul! Då ska Garbo få stanna hemma. Hon är just nu är rätt hormonstinn och helt tokig på att få jobba och hör inte mycket så Piga ska få jobba lite själv i lugn och ro istället. Blir nog bra det. Finväder skulle det visst också bli så man måste ju utnyttja chanserna. Thord blir hemma för det är ju lite osäkert hur det är att gå, både snöläge och halka. Får väl se till så han har något att pyssla med under tiden.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tre =