150115 En ”pust av negativitet” har dragit in just nu…

Just nu är det lite svårt att hålla humöret på topp. Alltid ska de vara något, man får leta efter ljuspunkter. I lördags gick termostaten på kylskåpet sönder. Med hjälp av en timer så fungerar det hjälpligt men lång ifrån bra. Temperaturen varierar mellan 0 och +6 grader och det är det bästa alternativet. Tror jag har prövat alla lägen men det går nog inte få till det bättre.
 
Vi ringde och beställde en ny termostat i måndags… ännu har den inte kommit och eftersom den inte kommit till affären där vi beställt den (vi skulle få sms när den kom och skicka den med posten) så får vi ju den inte före helgen då det brukar ta ett par dagar med post.
 
Själv har jag varit och röntgat mitt knä idag. Fick ju två sprutor före jul men de börjar släppa nu, känner jag. Dessutom har jag fortfarande ont på höger sida efter min vurpa dagarna före jul. Man tycker ju att om det vore muskelärt så skulle det ha börjat gett med sig vid det här laget. Tankarna snurrar, det känns lite hopplöst.
 
Dagen började inte så bra då jag försov mej med en hel timme. Jag skulle vara i Bräcke 8.45, Thord skulle vara på Remonthagen 9.45 och sedan skulle han dessutom till Bräcke på sjukgymnastik kl 14.00. Jag var tvungen att åka senast 8.15 och sjukresor kom och hämtade Thord 8.30… Det gick bra som tur var. Känns inte så bra att inte vara hemma när han ska iväg. Han hann också hem och vila lite innan det var dags för nästa resa så det hela fungerade trots allt bra.
 
Temperaturen har stigit så just nu är det ca -2 grader…. men det snöar!!! Vill inte, vill inte skotta snö, men det hjälper föga. I morgon är det nog dags igen för nu snöar det. Dessutom kommer ett lass pellets som ska in också och jag som skulle städa färdigt huset i morgon. Nåja, det är ju ingen som kommer och gör det så det finns nog kvar till ett senare tillfälle…
 
Nej det är nog dags att tänka på något roligt istället. På lördag kommer Greta, med sin nya ”flock”, på besök. Ska bli så härligt att få träffa henne igen! Och de andra också förstås! Hoppas att hon i alla fall blir lite glad när hon ser oss.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 3 =