150101 2015 är här nu!

Ja nu har vi fått ett nytt årtal att komma ihåg att skriva igen. Det brukar ju vara lite si och så den första veckan innan man vant sig. Hoppas verkligen att 2015 blir ett riktigt bra år. 2014 var ju lite si så där… Ont, ont, ont i flera månader men en lyckad operation och utökad PA-tjänst så jag kunde sluta jobba som lokalvårdare gjorde att jag tror att året ligger på plus trots lite andra bekymmer (kroppsliga).
 
Lite chockartad december men med lycklig utgång, fick lönebesked på 0 kr dagen före julafton men det ordnade sig med lite god vilja från arbetsgivaren så räkningarna kunde betalas i tid trots allt.
 
Det har ju varit lite kallt och kärvt ett tag men lagom till nyåret kom mildvädret tillbaka… kanske i mesta laget.
 
 
Nyårsafton fanns en strimma ljus på himlen som gjorde att den speglades
i Sundsjön (anas mellan husen i mitten av bilden)
 
Nyårsafton firades hemma i lugn och ro då Garbo tycker raketer och smällar är riktigt obehagliga. Vi gjorde det bästa av situationen och åt gott och försökte mysa till det lite. Tyvärr hade väl TV’n inte mycket att bjuda på. Förstår inte att man inte kan ha bättre program på någon kanal, det är ju inte alla som är på fest. Det blev JVM i hockey och det är klart, det var rätt trevligt att se då det är riktigt duktiga juniorer. Vi får hålla tummarna för de fortsatta matcherna.
 
Dagens morgonrunda bjöd på hårda prövningar. Tack och lov tog jag på mej mina icebugs i stället för stövlarna som jag först tänkte. Det var hur mycket vattenpölar som helst efter stigen och vägen men det var också otroligt halt.
 
 
Rena rama iskanan….
 
 
Sundsjön visade upp en riktigt vacker och omväxlande sida med solen som speglade sig och med dimman på andra sidan sjön.
 
 
Det ser ut som det finns lite snö kvar i Fanbyn
 
Hemma har ”poolen” fyllts igen, nästan lika stor som på våren.
 
Dagen har förflutit i samma lugna lunk. Har t o m lyssnat på ett inspelat radioprogram: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/479149?programid=2071 
Väl värt att lyssna på, i alla fall för dem som, liksom jag, har ständigt dåligt samvete över städningen. Skönt!!!
 
Jag har också lite funderingar över andra fenomen som just nu är på tapeten men jag ska nog tänka ett varv till innan jag luftar de åsikterna.
 
Marith
 
 

2 reaktioner på ”150101 2015 är här nu!”

    1. Nej, jag provade en stund men det är definitivt inte min musiksmak. Han har några riktiga "blommor" men trots att jag zappade flera gånger så var ingen av dem med. Men så är det, man gillar olika. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 7 =