150209 Svenska sjukvården upphör aldrig att förvåna…

Ja så är det! Oftast är det på ett negativt sätt, men plötsligt händer det! Man blir förvånad åt andra hållet och så var det idag. Jag måste nog ha den bästa läkaren inom JLL. Strax före jul var jag till HC för mina bekymmer och fick hjälp direkt med mitt knä och bokad röntgen samt medicinbyten då jag fått en hel del biverkningar av den medicin som jag äter.
 
Fick förra veckan besked från röntgen, artros förstås men också en kallelse till läkaren som ville följa upp medicineringen. Jag hade lite förutfattade tankar om besöket. Resultatet av medicinerna var väl okey men nu var det andra biverkningar som uppstått. Tänkte i mitt stilla sinne att nu tycker han säkert att jag är en riktig kverulant och man blir väl hemskickad med nya piller och orden, kom tillbaka om det blir värre. Icke sa nicke! Jag blev även denna gång tagen på allvar. Han frågade massor, tänkte, skrev ut ny  medicin och sedan fick jag ny provtagning. Denna gång med lite bredare spektrum OCH han ringer på torsdag eftermiddag för att kolla hur det går och sedan ska jag på återbesök om en månad. Nästan så man inte tror att det är sant.
 
Jag blev också ytterligare förvånad idag då jag gick in på Apoteket för att kolla om de hade de nya medicinerna. När jag kom var det 5 personer före mej så jag beredde mej för en låååång väntan som vanligt. Jag tror att det tog knappt 5 minuter… OCH de hade alla medicinerna hemma.
 
Firade med fettisdagsbulle och kaffe tillsammans med Thord när jag kom hem. Veckan börjar bra kan man väl säga?
 
Marith

En reaktion på ”150209 Svenska sjukvården upphör aldrig att förvåna…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 12 =