140926 Tänk att det kan vara spännande utan egen förskyllan!

Ja lite spänning i luften är det allt. Dels väntar vi på vårt 5:e barnbarn… iof är det lite bra ju längre vi får vänta men spännande är det. Håller förstås tummarna för att allt går bra när det väl händer.
 
På ”hundfronten” är det också lite spännande. Två hundar från vår kennel startar på prov denna helg också. En i nybörjarklass och en i öppenklass. Självklart hålls det tummar även för dem och vi väntar med förväntan på rapporter.
 
Lite annan spänning finns också i luften. Man har ju lovat kraftiga vindar och stormvindar i fjällkedjan och med tanke på både Gudrun och Ivar så ….
 
Till veckan kommer Greta tillbaka på besök…  Vi får se om det blir permanent eller om det bara blir en visit. Själklart har vi saknat gogumman men det verkar som hon har det toppen hos Anders så det kanske blir så att hon flyttar in hos honom. Han är just nu i begrepp att flytta så nu en tid framöver blir det lite stökigt hos honom… Vi får se hur det blir när flytten är klar.
 
Ja som ni ser finns det goda chanser att det blir bra resultat av det mesta så det hoppas vi på. För övrigt har kroppen inte varit på topp idag… kanske ovädret som förebådas. Hade fler alternativ på vad jag skulle syssla med idag men tyvärr… det blev nada. Jag har lovat mej själv att lyssna så gott jag kan på vad kroppen signalerar så det blev lugna gatan. Jobben kommer att finnas kvar, så det är lugnt och ingen annan än jag kommer att drabbas av att det inte blev gjort. Hoppas på en bättre dag imorgon. Kan ju bara bli bättre.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =