140913 Flera funderingar i höstliga färger

Idag när vi gick vår morgonrunda möttes vi av lite höstlig fägring. Att det finns flitiga invånare i skogen är man fullt medveten om och ibland får man ju se deras flitiga värv.
 
 
Det finns hur många spindelnät som helst i skogen just nu.
 
 
Köttbullar, kallade vi klöverblommorna, när jag var liten och vi lekte affär.
 
 
De här blommorna vet jag inte vad de heter men de lyste upp stigen.
 
 
När vi kommit en bit på vår vandring möttes vi av denna syn….
 
 
Fiber i Fjällstaskogen!
 
Tyvärr har man förstört den finaste stigen på hela morgonrundan. Visserligen grävt i kanten men tyvärr lagt all jord och stenar på resterande stig i stället för på sidan om…
 
 
Grävaren stod parkerad i Alexisbacken. Är väl tänkt att fortsätta till veckan antar jag.
 
 
Inte bara grävare störde vår morgonrunda. Här har man tydligen tänkt elda en brasa i skogen.
 
Nej man blir bara deppig av att tänka på eländet så istället försökte jag leta lite positiva bilder.
 
 
Rönnarna bådar en snöfattig men kall vinter….
 
 
Snart kommer Sidensvansen och äter rent:
Inte en enda klase brukar finnas kvar när de lämnar området.
 
För övrigt blev jag uppringd av Stefan Löven idag…. Nja, i alla fall en inspelning. Jag blir så förbannad för vi har nix på både hemtelefon och mobil och ändå ringer man. Förmodligen skulle man bli smickrad men då ringde de till fel person. Jag vill inte bli uppringd för att varken bli uppmanad eller övertalad att rösta. Vill jag veta något tar jag reda på det själv. Telefonförsäljare är bannlysta i detta hus!!! Undrar om det bara är vi som är lite äldre som får sådana telefonsamtal? Nä, fy för den lede! I morgon ska jag gå och rösta men det blir efter mitt huvud och mitt hjärta.
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − sex =