141009 Egentligen skulle jag ….

Ja egentligen skulle jag ha vädrat lite funderingar som jag haft på sista tiden men jag tror att jag hoppar det idag. Det har faktiskt varit en rätt bra dag, trots att det utomhus varit höstrusk. Tur att man har lite njutningsfulla bilder att titta på istället, t ex dessa:
 
 
Välkända stigar och säkert fotograferade ett antal gånger…
 
 
… men det kan inte hjälpas…
 
 
… kameran åker fram…
 
 
… när färgerna sprakar
 
Vi njuter alla fyra när vi går och vädret är okey.
 
Idag däremot hanns det inte med någon riktig långtur. Thord skulle vara på Remonthagen kl 9 så det gällde att sno sig lite. Under tiden som han var där åkte jag och tvättade bilen på Volvo. När jag kom tillbaka var han redan klar. Det var en ny doktor som kom från Göteborg som var där och Thord sa att han var superskicklig. Fort, lätt och i stort sett smärtfritt denna gång.
 
Sedan åkte vi och uträttade några ärenden i Lillänge innan det var dags att åka på Frösön till Björks Hundrehab. När det var klart åkte vi till ICA Maxi och fikade och provianterade lite. Dagen till ära välde jag en räkmacka (MUMS) och Thord en prinsessbakelse till kaffet.
 
Så var det dags för sista ärendet… bilbesiktningen. Det gick lätt som en plätt… Inte en anmärkning trots att jag hade glömt nyckeln till den avtagbara dragkroken. Kom ihåg att ta med den nästa gång, sa besiktningsmannen. Det finns vänliga själar som man träffar på ibland.
 
Ja som ni ser finns det inte mycket att klaga på idag…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 5 =