141111 Snabba kast!

Idag har det varit snabba kast. T o m på morgonrundan gick det undan lite. Kroppen var ovanligt pigg och då blev det bra fart på benen. Dessutom var det ett ljuvligt väder trots att inte solen var riktigt alert.
 
 
Jag är i alla fall glad att stigen går runt berget….
 
 
Det ser nästan ut som om blåsipporna är på G… ovanligt fräscha blad!
 
 
Dimman låg hösttät i dalgångarna
 
 
Sundsjön låg spegelblank i Torsängsviken
 
 
Solen lyste med sin frånvaro men månen kunde man se
 
Efter morgonrundan, frukost och lite förmiddagsstök kom jag på den ljusa idén att vi skulle åka på Jysk och titta på en säng och några fåtöljer som jag sett i annonsbladet. Jag hade varit in på hemsidan och sett att om de fick skicka e-mail så fick man 10% rabatt, gällde dock bara under en vecka. Jag skrev i alla fall ut den uti-på-fall-att…
 
Nu gick det riktigt bra. Fåtöljerna verkade vara riktigt bra trots lågt pris, likaså Thords nya säng så köp blev det. Vi hade pratat med Maud om att få låna släpvagnen så det var okey men så kom vi på att nyckeln till den avtagbara dragkroken på bilen är hemma. Dessutom kom tanken… hur ska jag kunna få in fåtöljerna i huset och sängen uppför trappen till övervåningen helt själv? Insåg att det går ju inte.

Thord ringde vår underbart snälle svärson för att höra om han kunde… Jovisst! Han hade visserligen beredskap men det skulle nog gå bra. Han kom, han lastade, han körde hem det till oss, han bar in fåtöljerna och hjälpte mej med sängen till övervången  + hjälpte mej flytta Thords gamla säng. Så underbart skönt att det finns änglar som hjälper oss. Tusen tack snälla Lars!!!

 
Nu började mitt huvudbry. Det skulle ju monteras ihop också. Thord var med och kollade instruktionsbladet och hjälpte till så gott det gick. Mitt humör pulserade lite i början då det var både bökigt och besvärligt. Helst skulle man ha minst tre händer om man följde instruktionerna. Kan ju säga som så att den andra fåtöljen gick betydligt snabbare att montera ihop när man kunde ta det lite på annat sätt.
 
 
En hel del delar som skulle skruvas ihop
 
Bra blev det och sköna är de!
 
Just nu har Thord gått upp och provligger sin nya säng. Tror att han somnar gott för den verkar också riktigt, riktigt bra.
 
Ja snabba ryck och snabba beslut men det utesluter inte att det kanske blev bra beslut. I alla fall får man väl tro att det är på det viset.
 
Marith
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 13 =