140329 Födelsedag, 3-veckors jubileum m m

Under de senaste dagarna har jag hunnit passera en årsgräns och en veckogräns. Tänk att det redan gått tre veckor sedan operationen!
 
Jag vill även här passa på att tacka för alla gratulationer och krya-på-dej hälsningar som jag fått via Facebook, chat, sms och telefonsamtal. Tänk så många snälla, omtänksamma människor det finns. Det är väl så som Nalle Phu säger…
 
Foto: Precis när man mår så där sämst och man är så där minst, det är då riktiga vänner är som bäst. (Nalle Puh)
 
 
Onsdag och torsdag har varit riktigt bra dagar. Två nätter har jag fått sova ca 6 timmar (med ca 3 till 4 30 minuters pausar) så det kanske börjar gå åt rätt håll. Gubben och jag har gjort lite promenader tillsammans  (lite längre än jag gjort tidigare men ändå korta) och solen ha värmt både kropp och själ.
 
Tyvärr tror jag att det är lite sviter av det som jag inte känner mej på topp idag men det är väl bara att vänta sig att det kommer lite bakslag. Tänker ta det lite lugnare idag och hoppa över promenaden (tyvärr) så får jag se om det känns lite bättre i morgon. Solen skiner även idag och temperaturen är ca 10 grader i skuggan.
 
Igår fick vi även städat här i huset men, nja, det är nog bara golven på nedervåningen som ser okey ut. Får nog ta en sväng med dammvippan, skurtrasan i köket och torka bänkar och skåp där samt skura golvet i duschrummet så fort jag mobiliserat lite mera ork. Det blir inte i dag kan jag säga, men det kliar…
 
I morgon kommer barn med respektive och barnbarn. Ska bli härligt att få se någon annan än hemtjänstfolket.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 18 =