140325 Lite faktiska positiva fakta idag

Jag har ju sagt att hädanefter ska jag vara försiktig med min positivism men när det är fakta som är positivt så måste jag ju får berätta det och även känna glädje över det, eller hur?.
 
Idag var det dags att träffa sköterskan igen. Jag hade tid hos samma sköterska som tog stygnen för hon ville se hur det utvecklade sig med överlappningarna. Min mycket snälla svärdotter, Ann-Sofie, var chaufför även denna dag. Så otroligt snällt att offra tid att sitta i bilen och skjutsa än hit än dit istället för att vara ute i det fina vårvädret! Tusen tack!
 
Såret hade läkt mycket bra sa sköterskan. Hon trodde att om 5 dagar igen så skulle såret vara så gott som läkt och att jag då kunde lägga om det själv om det behövdes. Var det problem skulle jag inte tveka att kontakta dem men som sagt, det hade börjat läka riktigt bra. Det var bara en liten strimma kvar, även om den var ganska lång men som sagt, det är huvudsaken att det har gått åt rätt håll. Jag har visserligen tid den 7 april för att ta sänkan för det ville ortopeden ha svar på men sedan hoppas jag att jag inte behöver ”ränna” på HC så ofta framöver. Ska ju iof till sjukgymnasten också i den vevan men det lär ju förstås inte gå få samtidigt….
 
Lite mer proviantering på ICA (mitt huvud är ju inte med riktigt så det blev en del glömt igår) blev det också. Man måste ju passa på när man har möjlighet. Dessutom passade vi på att besöka Apoteket för Thord hade mest slut på en av sina mediciner igen och även Ann-Sofie passade på att hämta ut lite medicin.
 
Även idag har jag lyxat till det så hemtjänsten har fått komma och laga middag. Brukar för det mesta göra det själv men det har varit lite jobbiga eftermiddagar både i går och i dag så det är skönt att slippa ibland. Konstigt nog är jag faktiskt inte så trött i eftermiddag trots allt. Vilade lite när jag kom hem men nu hoppas jag att jag kan hålla Thord sällskap en stund i kväll.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =