140324 Tredje gången gillt!

Idag blev tredje försöket att träffa sjukgymnasten och det fungerade faktiskt. Halleluleja! Min snälla svärdotter Ann-Sofie skjutsade mej och inte nog med det, hon skjutsar mej i morgon också då jag ska till sköterskan. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade sådana änglar runt mej! Guld värt!!!
 
Besöket hos sjukgymnasten gav väl inte så mycket egentligen. Jag hade en hel hoper med frågor men det blev lite av god dag yxskaft av det hela. Ja, du kan väl försöka med det här och blir det inte bättre så hör av dej… Det blir nog bättre sen… De kan ju prova med Voltaren Gel. Nej jag tar Fragmin så det kan jag inte sa jag. Undrar just om hur det har gått om jag inte vetat att de inte passar ihop?
 
Mina sömnproblem p g a värken i knät hoppades hon skulle gå över… Vet faktiskt inte hur länge jag orkar sova i tvåtimmarspass men jag får väl hoppas hon har rätt.
 
Nåja, det är bara att bita ihop och kämpa på. Jag hade ju en förhoppning att jag ska vara tillräckligt kurant för att ta hem min flickor efter 4 veckor men då får det nog snabba på med förbättringarna sista veckan är jag rädd. Längtar efter dem men känner inte riktigt orken än. Blir fort trött och än så länge är det bara korta promenader som gäller men hoppas proppen går ur och det kommer i större steg fr o m nu. Hoppas kan man!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 11 =