140317 Det tar sig

Ska försöka skriva detta inlägg via surfplatta,  få se hur det går.  Igår började jag känna mig alltmer som folk. Gjorde faktiskt en liten promenad utomhus.  Inte så långt men ändå. 
 
Idag fanns ingen tanke på det,  vi har fått mer snö detta dygn än vi fått på hela vintern, som det ser ut som alla fall. Försökte att inte ens tänka på snöskottning eftersom jag ändå inte kan göra något åt det.  
 
Nu ordnade det sig ändå för Ann-Sofie och Göran kom hit med lite varor från affären och då tog Göran och skottade det som inte Elis kunnat ta med traktorn. Han fyllde även på pelletstunnan så nu klarar vi värmen ett par dagar.  Ann-Sofie hjälpte mej att hänga lite tvätt också.  Som jag sagt förut, ÄNGLAR FINNS! Dessutom lovade Göran att skjutsa mej till Bräcke på torsdag då jag ska till sköterskan för att ta stygnen och sedan till sjukgymnasten. Tänker även passa på att proviantera lite.
 
För en stund sedan fick jag meddelande från Maud att hon kommer imorgon kväll och stannar över natten och hjälper mej lite med sånt jag behöver hjälp med.  
 
Vilka underbart gulliga barn vi har! ♥♥♥ 
 
Marith

2 reaktioner på ”140317 Det tar sig”

 1. Du har verkligen fina människor i din omgivning! Kan det kanske bero på dig. <3
  Man får börja med myrsteg!
  Sköt om dig!
  Ingvor

 2. Du har verkligen fina människor i din omgivning! Kan det kanske bero på dig. <3
  Man får börja med myrsteg!
  Sköt om dig!
  Ingvor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 3 =