140315 Kort rapport från sjuksängen

 
Idag har det varit en rätt bra dag. Började kanske inte på bästa sätt, men ändå. Det tog slut på pelletsen under natten så i morse när jag vaknade hade Thord gått ner i källaren och satt igång elen. Vi hade beställt pellets som skulle komma under dagen.De  skulle ringa och tala om när de skulle komma men vid lunchtid hade ingen hört av sig så vi måste själva ringa och kolla hur det blev. Vi måste ju höra med Elis som har traktor och så lejde vi in vår ovärderliga hustomte som skulle fixsa det som jag brukar göra så det var mycket som skulle passas ihop.
Det ordnade sig och pelletsen levererades vid 4-snåret. Finemang alltså!
 
Hemtjänsten kom till frukosten som vanligt och jag kände när jag steg upp att  jag hade betyligt mindre ont idag. Thord fick den hjälp han behövde och hon skulle komma tillbaka vid 1-såret för promenad och lunch. Hon skulle också bära upp tvätten så efter frukosten gick jag ner och gjorde i ordning den. Hon fick sedan bära upp den och hänga in Thords kläder så skulle jag fixa mina sedan.
 
Ann-Sofie och Melinda var iväg och handlade och kom hit och laddade kylskåpet. Jättesnällt! Man känner dig rätt ynklig när man inte ens tar sig iväg för att handla. Tur att man har en så snäll svärdotter. 
 
Middagen hade jag lovat hemtjänsten att fixa. Jag hade kvibillegratnerad file’ i frysen och stoppade klyftpotatis i ugnen. Till det en fräsch sallad.  Normalt skulle jag njutit av denna middag men tyvärr har jag alldeles tappat aptiten. En halv normalportion hindrar inte att tuggorna växer i munnen.  Nåja, det finns ju lite att ta av och det blir nog bättre så småningom. 
 
Nu hoppas jag på en minst lika bra dag imorgon.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =