140312 Första veckan avklarad!

Ja nu har det redan gått en vecka. Optimistiska jag trodde förstås att min rehab skulle ha nått längre. Idag fick jag ett telefonsamtal från ortopeden att de skrivit ut ett recept på lite starkare medicin. Tänkte ringa apoteket i Bräcke så de skulle kunna skicka medicinen till Gällö för uthämtning. Så lätt kan det ju bara inte gå… För det första så kopplas man till en central kundservice. Service… hmmm! 
 
För det första så måste man ha en kod, för det andra så kan det inte skicka samma dag. Nu var goda råd dyra.  Vill naturligtvis få en god natts sömn utan värk. Snilleblixt! Thord hade sjukgumpa idag och taxin (sjukresor) tog vägen förbi Apoteket och Thord hade med sig både fullmakt och mitt körkort så det löste sig.  Vilken service Apoteket bjuder på nu för tiden! 
 
Nåja, huvudsaken att jag äntligen får min medicin så jag kommer på benen snart. Dagen idag har mest tillbringats i sängen, småslumrande mellan dusch, gympa och tidsbestllning för att ta bort stygnen nästa torsdag samt besök hos sjukgymnast.
 
Ny dag och nya tag imorgon. 
Marith

PS. Ser i efterhand vad rörigt detta blev… ung som mitt huvud är alltså.  Orkar inte fixa till det så ni får ta det som det blev.DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =