140312 Det tittar in lite ljus mellan persiennerna idag!

Jag fick min nya medicin igår och det såg inte så lovande ut i början. Natten har varit lite orolig men för ovanlighetens skull har det gått rätt bra att somna om. I morse var det rätt ont innan jag fick ta den nya medicinen så det blev till att kyla ner benet lite med is. Sedan har det faktiskt varit så pass bra att jag känner det finns hopp om att det här kommer att gå vägen.
Jag kunde inte låta bli att mäta hur svullet benet var och det var 3 cm grövre än det vänstra. Inte så mycket men det känns som om det vore bra mycket mera.
 
Kollade som vanligt lotterna på postkodlotteriet och hör och häpna, vi vann en lott i tre månader. En liten uppmuntran som man inte tackar nej till även om den är aldrig så liten.
 
Idag fick hemtjänsten bära ner tvätt i tvättstugan och stoppa i en maskin. Som tack för att de även bär ner min tvätt så lovade jag att hänga den. Det gick ju på nåt vis men jag känner att jag är nog inte så stark ännu men det är bara att bita ihop. Säkert bra kondisträning.
 
Ja som jag sa igår, det blev lite ljusare toner idag.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 9 =