140302 Fler pusselbitar på plats! (III!)

Det faller fler och fler pusselbitar på plats. Lite återstår och något kommer att hänga i luften… I dag fick jag klart med skjuts in på sjukhuset på onsdag. Min snälla son ställer upp och skjutsar mej. Ett stort bekymmer mindre alltså. Måste in och ta några prover på lab innan jag har tid för röntgen 9.30 och ska skrivas in 10.30. Buss är ju inget alternativ då det är svårt att få det att passa tidsmässigt och sedan ska man ju ha med sig en hel del grejor också.
 
 
I morgon kommer Ingegerd och Gustaf och på tisdag åker de hem med Garbo och Piga som medpassagerare. Själv har jag städat huset, förutom golven som jag tar i morgon förmiddag. Tvättmaskinen och strykjärnet har gått varma så allt ska vara så enkelt som möjligt när jag kommer hem.
 
Thord och Greta åker till Maud på tisdagkväll så de kommer nog att ha det riktigt gott. Thord ska till Remonthagen och få botox på torsdagen men jag tror att den resen också kommer att ordna sig. Tyvärr får han ju inte åka sjukresa annat än hemifrån men det ordnar sig nog. Det gäller bara att komma ihåg att packa allt han ska ha med sig. Lätt till att något blir glömt….
 
Blomvattning, intagning av post och husvakt är ordnad tills vi kommer hem igen.  
 
Nu återstår de bara två morgonturer med flickorna för mej och sedan dröjer det ca 4 veckor (om det inte går väldigt fort med rehaben, man kan ju alltid hoppas)…. På sätt och vis känns det rätt skönt. Det har varit riktigt jobbigt sista månaden men det är ju nödvändigt att hålla igång allt vad man kan. Det blir ju lättare att komma igång igen på det viset.
 
Det som är lite synd är att jag missar vår svärdotter Ann-Sofies födelsedag. Hon fyller nämligen jämna år på torsdag, samma dag som jag opereras. Planen är att Maud tar med sig Thord och uppvaktar henne så då får han vara min ställföreträdare också.
 
Jag är så glad och tacksam för att så många ställer upp och hjälper till. Annars vete tusan om det blivit någon operation. Nu ska man kanske inte ta ut något i förskott, det är inte klart än, men det är helt klart på G!
 
Marith

2 reaktioner på ”140302 Fler pusselbitar på plats! (III!)”

  1. Hejja på, snart är den saken gjord i alla fall. Ett himla pusslande, men det brukar ordna sig. Kram och …. ja du vet, men skriver inte det 😉 Vet inte hur man säger när det gäller operation. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =