140625 Vissa dagar borde man kunna få stryka ur almanackan

Ja vissa dagar borde man kunna trycka på en knapp ”Ångra” och få den raderad. Läste i en tråd på Facebook om ersättningsord för svordomar. Det var en som jag fastnade för och det var ”´Cykla och vält”. Idag var det många vurpar kan jag säga.
 
Det började med att väckarklockan ringde för jag hade tid på besiktningen med ”plåtskåpet” som står på gården. Thord ville följa med så vi måste upp lite extra tidigt. Hundarna fick bara en kort runda i morse och sedan blev det hundgården.
 
Vi kom fram i god tid och jag gick in och skulle boka av mej…. Ingen tid för min bil beställd idag! Ville jag boka ”standby-tid” idag så kostade det 100,- extra. Ja, det fanns väl inte så mycket mer att göra. Då slipper jag ju åka in en gång till. Väntetid ca 1,5 timme.
 
Nåja, den tiden tickade sig långsamt fram och så var det dags. Vi var rätt sugna på kaffe och det blev vi förstås bjudna på medan vi väntade på domen. Bilen var förstås så fin så de ville gärna se den igen inom en månad… JAG BLIR SÅ LESS PÅ BILELÄNDET!!! Vet inte om jag vill lägga ner så mycket mer pengar på skrothögen.
 
Hur som helst så åkte jag ner på stan och inhandlade diverse gremeljer till kennelträffen nästa helg. Skönt att få det gjort! Under tiden resonerade vi lite, gubben och jag. Vi kanske ska titta efter en annan bil? Thord hade sett en Hondai på Blocket som verkade bra och han trodde det var Bilcity som sålde den. Åkte dit och konstaterade att så var det inte. Det var en privatperson, visade det sig.
 
Åkte in på några ställen till på vinst och förlust men inget napp. Sist åkte vi in på Bilbolaget. Konstaterar att det var nog sista gången. Intresset var minst sagt lägsta möjliga. Ingen bemödade sig att kliva ut ur sin ”kur” men en dam förbarmade sig genom att ropa genom dörren och frågade om hon kunde hjälp oss. Jag talade om vad vi sökte och hon frågade prisklass.  När hon hörde det sa hon lite stroppigt ”Nej här har vi inga bilar under 60 000,-. Ni får nog söka någon privat då.
 
Hem och tittade på Blocket. Hittade en som i första påseendet verkade lite intressant. Ringde och fick lite mera uppgifter och bokade tid för ett besök i morgon vid 10-tiden. Nu under kvällen har både gubben och jag tänkte till lite mera… bokade av tiden. Gaahha! Skulle vilja skita i allt vad bilar heter. Har varken tid eller lust att lägga ner på det här.
 
Thord fick en försändelse som skulle lösas ut  med mottagningskvitto. Vi funderade en hel del men kunde inte komma på vad det kunde vara. Lite spännande! I alla fall tills han fick försändelsen och såg vem det var ifrån. Bräcke Kommun… Beslutet om det skattefria bidraget som Thord har haft sedan han fick stroken. Naturligtvis är det slut på detta nu!
 
Som sagt var… vissa dagar vill man bara glömma. Idag har jag väldigt svårt att hitta något positivt. Cykla och vält! Många vurpor blev det!
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =