140616 Dagavill!

Jahapp. Idag var jag lite ”dagavill”. Jag hade dagens planerad i  detalj men igårkväll när vi satt och åt och diskuterade saken så kom jag på att jag trodde det var den 17:e. Jag fick en hel dag gratis alltså! Inte så dumt det heller men på minussidan ligger att jag får vänta en dag till på akupunktur på min onda axlar. 
 
Det är bara att bita ihop en dag till och kanske lägga på ett extra kol på träningen istället. Just nu kämpar jag för fullt med att få upp benstyrkan så att jag kan sitta på huk tillräckligt länge för att pissa i skogen… När man är ute och tränar hund händer det att det behövs och gissa om jag blev snopen när jag första gången efter operationen konstaterade: Detta går inte! Övning ger färdighet så snart så!
 
För övrigt har vi fått svensk sommar igen. Efter några fina dagar är det dags att återgå till det vanliga. I morse var det 7 plusgrader när vi gick på vår morgonrunda, flickorna och jag. Det blåste från nordväst och de få solstrimmorna som orkade käma sig fram mellan molen hann inte värma mycket innan de försvann. 
 
På fredag är det ju midsommarafton och om man tittar på väderleksrapporterna så ser det inte alls så lovande ut. Vi ska dessutom ett 20-tal mil norrut till Tjädernäset, Norråker dit vi är hembjudan av Mats och Barbro. Jag tror nog att vi får det trevligt ändå, även om vädret inte är det bästa. Gott om möjligheter att träna hudnar blir det och Thord får åka gräsklippare så han tar sig fram lite hur som helst också. Ska bli jättetrevligt att få komma bort ett par dar och se tills så batterierna är laddade till vår kennelträff och några träningsdagar därefter. Mycket roligt att se fram emot just nu! 
 
Monika och Ulf (Thords syster och svåger) kommer upp från Stockholm och hälsar på några dagar i juli. Det längtar vi också till. Lääääänge sedan sist nu. 
 
Naturen blommar och står i. Ett av mina glädjeämnen när vi flyttade hit till Fjällsta för 36 år sedan var att jag hittade dessa blommor i rabatten:
 
 
En av mina favoriter ända sedan jag var liten. Vår granne hade sådana men inte vi…
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =