140606 Skrämselhicka igen!

Ja idag fick jag verklgien skrämselhicka… Jag var lite tagen av gårdagens vadande i tung blötmyr liksom fligit liten Piga var. Det var riktigt tung mark och jag kände av det både i ryggen och i knäna i morse när jag vaknade. Efter morgonrundan kädes det bättre. Jag hade lite funderingar på att använda stöden för knäna men det kändes som sagt var, rätt bra efter morgonrundan.
 
Vi hade bestämt med Maud och Roland om lite träning vid Bodtjärn idag och vi började med landjobb. Det var lite risigt och en del andra hinder när vi gick upp och ner för backen men under träningen förflöt allt bra. Kände inget speciellt i varken knän eller rygg. 
 
När vi så skulle gå ner till bilarna för vidare förflyttning till vattnet så fastnade jag med mitt opererade ben i en rishög och höll på att ramla. Det gjorde FRUKTANSVÄRT ont i min höft och jag blev så klart livrädd. Tog mig till bilen och kämpade mot smärtan… som så småningom avtog för att helt försvinna. Jösses! Jag trodde hjärtat skulle stanna. Jag skulle aldrig ha förlåtit mej själv om jag ställt till det, men det är svårt att komma ihåg sig och vara försiktig när man känner sig så bra!
 
Jag var kallad till sjukgymnasten igår och testade hur jag har rehabiliterat mej. Hon var jättenöjd med det jag tränat och åstakommit. Bra balans i alla lägen och bra rörelseförmåga. Kunde inte vara bättre enligt henne. Idag är också den dagen som skulle ha varit min sista dag som sjukskriven, 3 månader efter operation, men det har jag ju fixat för länge sedan. Har ju jobbat heltid drygt en månade och tidigare ändå, 3 veckor på halvtid.
 
Enligt sjukgymnasten är ju restriktionerna för vad jag får och inte får göra något lättare. Vissa saker måste jag alltid tänka på och andra bara vara lite försiktig med. Svår balansgång skulle jag vilja säga….
 
Avslutar dagens inlägg med ett foto:
 
 

Dessa blommor kämpar troget i gruset framför Hilton. Egentligen känner jag mej som en av dem….

 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 8 =