140602 Tiden mellan hägg och syren!

Man brukar säga att man ska ta semester tiden mellan hägg och syren… eller var det bara skomakare som skulle göra det? Tiden går väldigt fort och det känns som om man inte hinner någonting just nu. Kanske för att det har varit helgdagar och jag har faktiskt inte gjort mer nytta än det jag måste. I övrigt har jag tränat hundar… som ni som även läser gretagarbo.blogg.se redan sett. Naturen har exploderat, först värme, sedan regn och nu värme igen. Ikväll var det  20 grader varmt i skuggan klockan 8, helt otroligt.
 
Min rehab går efter planerna tror jag. Känner fortfarande att jag inte har full styrka i mitt högra ben men om man jämför första dagarna efter operationen och idag så är det otrolig skillnad. Jag har ju varit igång rätt mycket under helgdagarna och det känns i min rygg. När jag står mycket så överlastar jag fortfarande vänster ben vilket gör att min rygg blir sned och kompressionen påverkar ischisnerven i vänster ben… Mina axlar ger sig också tillkänna men jag ska till sjukgymnasten den 5 och då tänkte jag höra om jag kunde få lite akupunktur. Det hjälpte ju riktigt bra sist.
 
Jag tänkte också boka tid hos Jessika Massör, länge sedan sist nu, men tyvärr är hon sjukskriven. Får väl se om jag letar upp någon annan massör i stället för jag tror att det skulle kunna göra underverk.
 
Jag och flickorna går njutningsfulla rundor i skogen på mornarna. Tacksam för den förmånen, det gör under med både kropp och själ.
 
Det ser ut som en hel ”väg” med förgätmigej. Ljuvligt!
 
Hemma på gården har häggen snart blommat ut men syren är som sagt var på gång.
Längtar tills man känner doften!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 20 =