140727 Jahapp… det borde man ju ha förstått!

Man ska inte ta ut glädjen i förskott, Det går åt helvete i alla fall, Aldrig får man vara riktigt glad….. Ja jag kan räkna upp hur många floskler som helst och just nu STÄMMER DET ALLTFÖR VÄL!!!
 
För fem dagar sedan köpte jag en bil som jag var väldigt nöjd med… Säg den glädje som varar (se där, där kom en floskel till). I lördags gick det inte att ta ur nyckeln. I dag går den inte att starta. Skit, skit, skit…. Få se om det går att lösa på nåt vis. Vi tar oss ju ingenstans, helt strandsatt utan bil. Jag som köpte den för att få ett mer problemfritt ”billiv” framöver. Elektronikfel är väl heller inget som är så där simsalabim-lätt att fixa. Tror inte att firman jag köpte bilen av fixar det….
 
Jag skulle egentligen in till Ejra med Garbo i morgon förmiddag men peppar, peppar, idag är hon väldigt mycket bättre! Hoppas det håller i sig så är det bekymret löst i alla fall. Nåt positivt i eländet men man kanske inte ska ropa hej förrän man över bäcken (se där, en floskel till!)…
 
Jag har dessutom ett bekymmer till som kanske är ännu sämre än materiella ting…. Det följde med vinterdäck med bilen och dessa skulle naturligtvis in för förvaring. Lätt som en plätt rullade jag in dem dit de skulle men för att få plats måste de staplas. Sista däcket skulle rätt högt upp och aj, aj, aj! Det högg till och gjorde fruktansvärt ont i höften. Nu känner jag det av och till, vid vissa rörelser, om jag ligger fel när jag sover, om jag sitter fel, när jag går uppför trappen… You name it! Får börja om från början igen och hoppas att detta inte är något irreparabelt. Håller faktiskt andan. Orkar inte med ett bakslag på höften också!
 
MEN… vi har i alla fall tur med vädret!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =