140130 Tålamod är visst en bra egenskap….

Man säger ju att tålamod är en bra egenskap. Tyvärr är jag inte ägare av just den egenskapen…. Jag blir så less på denna eviga väntan så jag blir snart tokig. Det blir dessutom sämre och sämre med höften så det blir allt svårare att ta sig fram som jag vill. Morgonrundorna brukar vara dagens höjdpunkt då jag hämtar kraft och energi men just nu är det precis tvärt om.
 
Idag blev det lite brått på morgonen eftersom Thord skulle till Östersund för att få en ny handskena. Därför sparade jag långpromenaden tills han hade åkt. Istället för att gå vår vanliga runda tog vi bilen och åkte till Hoviken för att ta en tur på sjön. Jag räknade ut att det skulle vara lättare att gå om det inte är en massa backar och knöligheter. För att underlätta ytterligare tog jag med kryckorna.
 
 

Kräver viss teknik att hålla rätt på kryckor och ta foton… så de fick vila en stund.
 
Vilade gjorde vi alla fyra när vi kom hem. Jag tror att flickorna var lika trötta som jag. De hade ju motionerat bra mycket mera än vad jag hade gjort. Det går inte så fort numera nämligen!
 
Med spänning gick jag så småningom ut till brevlådan för att hämta posten. Skulle jag få någon kallelse idag? Nej då, inte en chans…. Det är bara att vänta….
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 2 =