140123 Förberedelserna fortsätter…

Mina förberedelser fortsätter och jag får pricka av lite från listan som ska vara tom när det är operationsdags. Idag var jag till sjukgymnasten och gick igenom mitt träningsprogram. Vi bestämde gemensamt att jag ska fortsätta på samma sätt tills det är dags. Det fungerar för mej för jag får inte ont efteråt av det även om jag får ta i liten för att ta ut rörelserna. Det tidigare programmet var nästan tvärtom då det inte kändes så mycket men gjorde fruktansvärt ont efteråt.
 
Jag hämtade ut mina kryckor och strumppådragaren som sjukgymnasten beställt åt mej. De måste jag ha med mej för att få instruktioner hur jag ska träna efteråt.
 
Pannan hade stannat när jag kom hem från Bräcke och idag är det kallt så det tog rejäl tid att få värme i huset igen. Fick ta till elpatronerna till slut för att det skulle bli bra.
 
För övrigt går det fortfarande bra med 5:2 dieten. Om man tänker sig för och väljer rätt mat så får man äta mycket! Det här åt vi idag till middag:
 
 
Man blir faktiskt riktigt mätt och gott är det också!
 
Thord vägde sig idag och han hade också gått ner 1 kg så jag tror att han är rätt nöjd över dieten.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + femton =