140121 Kollad och godkänd!

Idag var jag till tandläkaren för att åtgärda en plomb som fallit bort. Jag passade naturligtvis på att låta tandläkaren kolla igenom munnen på begäran av ortopeden. Det blev 5 röntgenbilder, borttagning av tandsten och naturligtvis ny plomb. Allt såg ut till belåtenhet tyckte tandläkaren.
 
Själv satt jag och funderade över vad detta ”kalas” skulle gå på…. Behövde inte varar orolig, det blev billigare än jag trodde det skulle bli utan kollen, 890.-. Skönt (för bägge andledningarna). Tandläkaren berättade att det var vid höftledsbyte och byte av hjärtklaffar som det var så noga med att det var helt okey med tänderna. Han önskade mej lycka till och hoppades att allt kommer att gå bra! Trevligt när man har en tandläkare som bryr sig. Har egentligen lite tandläkarskräck men så länge som jag får behålla ”min” tandläkare fungerar det jättebra.
 
Idag köpte jag lite ingredienser till lite olika pajer som jag tänker fixa och frysa in så man har när man blir konvalescent. Ska försöka hinna med att fixa lite fler matlådor också, har ju börjat så smått. Gissar att man inte är i sådan form att man kan/vill stå och laga mat.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − tre =