140120 Onödigt besvär?

Hmmm… ibland kan man tycka att det blir lite onödigt besvär. Thord hade tid hos sjukgymnast/arbetsterapeut på Östersunds sjukhus för att få en ny skena till sin hand. Det lät ju bra förstås… men… när de tittat och dividerat en stund så kom de på att han skulle ha haft med sig sin gamla som de kan göra om (för 50,-) annars måste han betala 450,- för en ny, så de bestämde att han skulle komma tillbaka den sista januari istället. Synd att man inte följde med…
 
Han hade tid kl 10.00 och taxin kom och hämtade honom 8.35. Skjutsen hem kom kl 14.00 så det gäller att ha tålamod. Tur att han har gott om sådant! Lång väntan blev det.
 
Själv har jag lidit lite av sviterna från gårdagen. Igår kändes det ovanligt bra i höften så jag passade på att uträtta lite måsten… Skulle jag förstås inte gjort. Idag har inte varit någon bra dag och det blev desto mindre gjort också förstås.
 
Jag hade också tänkt att gå en liten extra sväng med flickorna idag då morgonturen blev lite kortare då det var lite svår att gå, men så blev det nu inte. Kändes inget bättre på eftermiddagen så vi hoppas på morgondagen istället.Tur att de är tålmodiga och finner sig i det mesta, mina godingar.
 
I morgon är det dags för tandläkaren för att ersätta en plomb som fallit ur. Han ska få kolla så allt är okey i munnen också för det ville ortopeden att jag skulle göra. Det var visst rätt riskabelt att ha små sår på kroppen eller något som inte var ok i munnen. Det kunde då finnas bacilurer i blodomloppet som riskerade resultatet av höftledsbytet. Det gäller att hålla sig frisk och kry alltså.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − åtta =