140118 Det här med dåligt samvete…

Sitter och latar mej i fåtöljen framför TV’n med datorn i knät och har dåligt samvete. Jag är ju till hälften sjukskriven, det är lördag, har fått ”order” från doktor att hålla mej ”i styr” och undvika allt som jag inte måste göra. Ändå känns det som om jag slösar på tiden för det är mycket som jag tycker borde ha gjorts, bör göras och måste förberedas. Vad gör man med sitt gnagande samvete? Tänk om man kunde stoppa det i en låda och låsa in det i ett skåp ett tag…
 
För övrigt är det fortfarande rätt kallt ute så för den delen har jag inte särskilt dåligt samvete över att jag inte tillbringar mer tid där. Det räcker gott med morgonrundan och den kortare på kvällen tillsammans med mina flickor.
 
Man brukar ju säga att skymningen är blå men om man tittar på fotona som jag tar med min mobiltelefon (rätta kameran är trasig) så är även gryningen blå:
 
Vy över Sundsjön
 
Jag tänkte plocka bort lite ”julgrejer” som blivit kvar ute idag, bl a en tomte som kan hålla i en marschall… Den fumlade jag med när jag skulle borsta av snön så den ramlade och bröt armen. Attans! Jag tror dock att jag behåller ljusslingorna en stund till, det är fortfarande rätt många mörka timmar under dygnet. Kan behövas lite ljuspunkter att titta på… Kanske lika så gott att fortsätta att sitta i fåtöljen…
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =