140116 Det finns fördelar och nackdelar…

Dagens uppvaknande inleddes en aning kylslaget. Pannan hade stannat för pelletsen i tunnan var slut. Jag var ner och tittade till pannan igår eftermiddag och jag tyckte det var halva tunnan kvar så jag var säker på att det skulle räcka över natten så jag gick aldrig ner innan jag gick och lade mej. Det straffar sig…
 
Hemtjänsten skulle komma och hjälpa Thord med duschen så det gällde att få fyr på eländet så fort som möjligt så det hann bli lite varmare i huset och varmvatten till duschen. Som tur var gick det bra.
 
På eftermiddagen skulle vi åka till Bräcke för att titta på huset som vi är lite intresserade av. Vi kan väl summera besöket med att det finns fördelar och det finns nackdelar. Lämplig storlek på bostadsytan men onödigt stort biutrymme. Bra uppvärmning (fjärrvärme) och bra isolerat och med 3-glasfönster. Tyvärr såg det väl inte riktigt lika fräscht ut invändigt som vi trodde. Skapligt men det var en hel del som man skulle vilja ändra på.
 
Det fanns två intressenter till och för vår del kan det ju inte bli aktuellt med någon flytt förrän sensommaren så vi bestämde att han skulle höra av sig efter att de andra intressenterna sagt sitt. Är huset kvar då får vi väl fundera ett varv till. Läget var ju rätt bra….
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 3 =