140114 Rätt bra dag idag!

Det visade sig att det  blev en rätt bra dag idag. Hade tid hos doktorn på förmiddagen som sjukskrev mej till den 28 februari och dessutom gav mej två sprutor i höften. Snacka om skillnad! Ikväll när jag gick ut med hundarna var det nästan så jag inte trodde att det var sant. Det enda som besvärade var att jag inte kan sträcka på benet riktigt men smärtan var så låg så den var försumbar. T o m nu när jag sitter känns det riktigt bra. Hoppas det håller i sig ett tag! Han vet vad han gör den gode doktorn! Vilken tur att jag fick byta läkare!
 
Det blev inget av med besöket hos sjukgymnasten då den tiden var på eftermiddagen och då blev det för lång tid att vänta i Bräcke och åka hem emellan… nä det har blivit 6 mil extra. Vi flyttade det till den 21 istället och i morgon ska jag få träffa ortopeden. Håll tummarna för bra besked är ni snälla!
 
För övrigt ska vi iväg och titta på ett hus på torsdag. Det verkar lovande men vi får väl se hur det ser ut i verkligheten. Och om det skulle vara riktigt intressant är det mycket lång väg innan man kan rodda en eventuell flytt iland, speciellt med tanke på att jag förhoppningsvis ska opereras också. Är det meningen så går det i lås, går det så går det. Lite så tänker jag.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =