140112 Söndag men kanske inte sköna söndag…

Nja idag har det väl inte varit en särskilt skön söndag. Kallt, -15 och som det hörs så blir det kallare i morgon men vi fick pelletsleverans idag så vi är väl förberedda… i alla fall när vi fått in den i huset. Det återstår förstås men förhoppningsvis i morgon.
 
Thord fick besök från hemtjänsten som fixade hans hörapparater som krånglat lite nu på slutet. Hon skulle även undersöka om han kunde få en mottagare för TV-ljudet så vi slipper sitta och bråka om vilken volym som är bäst.
 
Mitt på dagen åkte vi till Gällö för att uppvakta vårt äldsta barnbarn Cassandra som fyller hela 16 år. Tänk så fort tiden går. Jag hade satt på motorvärmaren för att ha en varm bil när vi begav oss men det har tydligen blivit något fel på kupévärmaren för bilen var isande kall invändigt. Själva motorvärmaren fungerade tydligen för bilen startade utan mankemang. Väl där blev vi bjudna på ett riktigt kaffekalas. Hur mycket kakor, cupcakes och bullar som helst och dessutom två sorters tårtor även om vi inte orkade smaka mer än en bit från den ena. JÄTTEGOTT! Vår svärdotter Ann-Sofie är mycket duktig på att baka. Synd att jag inte tänkte på att ta ett kort på fikabordet.
 
Idag skulle vi få foton på insidan av huset som vi är lite intresserade av men hittills har det inte kommit några så det verkar inte som om de är särskilt intresserade av att sälja, trots att huset legat ute länge och de även har sänkt priset…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =