140110 Våndan när man öppnar dagens post….

Idag hade jag orosfjärilar i magen när jag öppnade posten. Jag hade fått tre brev. Ett från Postkodslotteriet, ett från Försäkringskassan och ett från Landstinget (A-brev). Kände hur det knöt sig i magen när jag såg de två sista.
 
Började att öppna Postkodslotteriets brev. Det kunde ju i alla fall inte innehålla negativt besked. Det gjorde det inte heller, bara ett erbjudande att om jag köpte en ny lott så skulle jag få en gratis första månaden….
 
Därefter öppnade jag Försäkringskassans.
 
Ögnade snabbt igenom vad där stod och noterade Beslut, 1/4-dels sjukskrivning… och gick i taket! Läste lite noggrannare igenom vad som stod…. Hmm… det var bara det tidigare beslutet, jag hade ju ringt och bråkat lite med dem. Beslutet var det tidigare. Från 1 november till den 15 dec var det det som gällde. Tänkte väl det. Jag har ju fått en utbetalning till och där var det halv sjukskrivning. Inget att bry sig i alltså.
 
Sedan var det det trejde brevet, det från Landstinget. Tänkte att det kan ju inte vara något annat än ändrat tid hos ortopeden. Det var det naturligtvis också! MEN till det bättre! En dag tidigare och en ny läkare. Helt otroligt. Blev alldeles kall när jag såg rubriken Ändrad tid… Phuuu. Vilken lättnad! Nu kan man göra helg med gott mod. På tisdag är det HC för att träffa läkare och få lite lindrig via sprutor och sedan sjukgymnast. Onsdag ortopeden och 5 dagar senare ska jag till tandläkaren en och fixa det sista med tänderna. Hoppas verkligen att det kommer att flyta på i samma takt framöver.
 
Kan också berätta att vi sett ett ”nytt” hus som vi blivit intresserade av. Få se om det kan vara något för framtiden. I Bräcke, handikappanpassat, med fjärrvärme och till rimligt pris. Har dock inte ens sett foton så…. drömma går ju. Tänk slippa snöskottning, pelletshantering, underhåll av uthus m m, m m. Låter för bra för att det ska kunna gå i lås. Drömma går ju!
 
 PS. Det är bara bra med Garbo. DS.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =