140226 Man kan bli glad över lite… (VII?)

Idag har jag varit till Bräcke för att ta nya prover. Det började inte så bra… när jag var halvvägs kom jag på att jag hade glömt remissen hemma så det var bara att vända. Jag skulle vara där före kl 11 för att vara säker på att proverna skickdes till Östersund idag så jag kan få svar i morgon. Jag fick en kvart tillgodo.
 
Snabbt och enkelt gick det hos sköterskan och sedan for jag till ICA och Systembolaget för att proviantera lite. Jag gick först in på Systemet och där var det folktomt, bara jag och expediten. Plockade åt mej det jag skulle ha och gick till kassan för att betala. Åh vad gott du luktar, sa expediten. Tack sa jag lite glatt överraskad. Det är ju inte så vanligt att någon säger så men så kom jag på att hon kanske tyckte att jag luktade för mycket så jag måste naturligtvis fråga. Nej då, alldeles lagom sa hon och sniffade i luften och log. Vad heter parfymen frågade hon. Det är min favorit sedan många år och borde naturligtvis ha kommit ihåg det men det var alldeles blankt i huvudet. Efteråt kom jag förstås på det. Det är Shalimar, inte så lätt att få tag på egentligen men en doft som passar mej.
 
Sedan var det ICA’s tur att få ett besök. När jag nådde bilen med mina varor träffade jag på en kollega så vi småpratade lite. Hon har också besvär med sin höft men har inte ens fått träffa läkare. Nog är det väl lite märkligt att om man är fruntimmer är det alldeles hopplöst att få hjälp men är man karl då erbjuds det operation nästan innan det har röntgats och läkarbesök är förstås självklart. Fruntimmer erbjuds bara sjukgymnastik för att se om det blir bättre innan det öht görs något….
 
När jag kom hem blev det kaffe och nybakade wienerbröd för både gubben och mej. Just nu skiner solen och jag brottas hårt med mitt samvete. Egentligen skulle jag ha tagit med flickorna ut på sjön en sväng men benet värker och det är 1000 saker som jag borde göra inomhus istället. Hmm… vi få väl se vad som segrar.
 
Håll tummarna för att provet är ok i morgon!!!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =