140224 Avgörande möte? (X?)

Ja så var då mötet med biståndshandläggarna på kommunen genomförd. Mötet tog faktiskt ett par timmar så det var mycket att gå igenom. Det blev till att gå igenom allt från början igen. Det visade sig att för PA:delen så blev det faktiskt fler timmar än vad vi har beviljade just nu. Vi får vänta och se hur det blir men man får väl inte ha för stort hopp. Jag som är lite pessimistisk av mej tror ju förstås att det kanske kan bli samma antal timmar som han redan har. Jag hoppas att det i alla fall inte blir sämre men osvuret är ju bäst.
 
När det gäller anhörigbidrag och hemtjänsten så fick jag uppfattningen att det blir ungefär som förut (hoppas jag också på förstås). De kommer också att fixa några från hemtjänsten som tar mitt jobb medan jag är sjukskriven. Måste ju göra ett bra jobb då det behövs två personer som ersättare eller? De ska fungera som PA och inte som hemtjänst så det är ju bra. Hur det går om något inträffar och jag måste stanna längre på sjukhuset vet vi ju inte men där får man väl hoppas det löser sig.
 
Nu får ni hjälpa till att hålla tummarna för att proverna på torsdag är helt okey. Vill inte vänta längre nu så det ser ut som om det mesta är något så när under kontroll. Blir det uppskjutet får man ju börja om igen…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 17 =