140219 Så var det! (XIV?)

Idag ringde jag ortopeden för att förhöra mej vad blodprovet innebar. Det låg tydligen bara ytterst lite över gränsen och jag har troligtvis ingen infektion nu men kanske har haft så det är spår från det. Kanske någon liten förkylning eller nåt så därför ska jag ta om provet så de ser att det inte stiger. Detta är bara en ren försiktighetsåtgärd och håller det sig där eller går ner är det tydligen ok.
 
Jag förklarade också mitt problem med logistiken med blodprovet så sent så då ändrade man sig och sa att jag kan göra det redan på torsdagen den 27 så kunde jag ringa in och kolla hur det var redan på fredagen. Skönt! Ett litet bekymmer mindre men det stora är förstås kvar men jag hoppas verkligen att blodprovet är ok så operationen blir av. Vet inte vad jag gör om den blir inställd.
 
För övrigt hade jag lite tur idag då de ringde upp. Satt med datorn i knät så jag lade ifrån mej den på fotpallen och gick undan till ett annat rum då Thord ville titta och höra på OS på TV’n. När jag kom tillbaka hade datorn ramlat i golvet och stängt av sig. Jahapp, tänkte jag. Det var den datorn det men som tur var startade den och fungerar som den ska. Kanske man har lite änglavakt i alla fall.
 
Som ni ser går det upp och ner men idag känns det en aning hoppfullare än igår…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tre =