140217 Vad kan gå fel? (XV?)

I morse när jag tittade mej i spegeln tänkte jag ”Vad är det som kan gå fel nu?” Jo, mycket!
 
1 Det kan ju bli så att min operationstid blir inställd för akuta fall.
2 Det trasslar till sig med hjälp till Thord.
3 Det trasslar till sig med hundvakter
4 Det kan bli något ”stök” med försäkringskassan
 
Ja jag trodde väl jag tänkte in det mesta ,,, men så var det ju inte. Idag fick jag brev från ortopeden. Jag måste ta ett nytt blodprov den 3 mars (3 dagar före operationen). Det visade sig att jag hade förhöjda vita blodkroppar. Det fattas bara det!!!
 
Jag ska ringa och prata med dem i morgon och höra vad det kan innebära om jag samma värden då. Troligen så blir operationen inställd ett tag. Blir det ett OK (som lär ju dröja någon dag) går det åt helvete med logistiken. Då ska jag hinna iväg med hundarna (lång väg så det lär ta två dar om jag ska orka köra), fixa det sista hemma med huset (lite stök när ingen ska vara hemma och det är vinter) och iväg med Thord.
 
Just nu känns det som om jag vill hoppa av denna karusell! Varför kan inget gå som på räls? Tror jag kommer att få magkatarr på köpet och då lär det bli etter värre….
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =