140217 Giv mej tålamod! (XVI)

Denna väntan är tålamodsprövande… Idag har det varit en jobbig dag då jag trots att jag tagit det riktigt lugnt så har värken varit vedervärdig. Stackars Thord. Mitt humör är inte på topp kan jag säga. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas det går raskt undan tills det är dags.

Orosmolen ligger också som en grå dimma. På torsdag kommer som sagt var folk från kommunen hit. Jag bad att få en kopia på det tidigare beslutet då jag aldrig fått det men det fanns inget… Detta trots att hemtjänsten hänvisade till det angående de timmar som de ställer upp nu. Mysko! Om de kommer att dra ner på tiden som Thord har beviljat nu så vet jag inte vad jag gör. Väldigt trevligt att det måste till med det här just nu också. Tycker att jag har tillräckligt att oroa mej för allaredan. Det känns som om det är lite mycket nu.

 
Till det positiva hör väl att man troligtvis har hittat grundorsaken till svärmors besvär. En lång väg tillbaka blir det och säkert mycket jobbigt men det känns ändå bra när allt inte är ett stort frågetecken. Det går åt rätt håll!
 
En svåger slog mej på målrakan… Han har också dålig höft men hade en väntetid på 4 – 5 månader. Nu fick han en återbudstid så han har opererat sig idag. Allt har gått bra så det känns ju tryggt.
 
Igår kom vår snälla ”hustomte” och skottade av det värsta på gården, så skönt! Det är ju också något som jag har dåligt samvete över och det är rätt krångligt när det är full med snö på fel ställen. Det hade ju kommit en hel del under helgen och den snön var dessutom blöt och tung så jag kunde inte ens skotta framför bron. Tog två steg med skopan framför mej och sedan var det stopp. Det är väl kanske den manövern som kroppen sliter med idag. Tur att han kom och hjälpte oss! Änglar finns!!!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 13 =