140214 Vilken passande dag!

Idag var jag iväg och tog en massa prover på Hälsocentralen. Vilken passande dag att ta ett EKG… Alla Hjärtans Dag.  Jag passade även på att mäta mej när jag ändå hade chansen för det vill de veta på lasarettet. Kanske är det för att veta hur långt benet ska vara…? Konstaterade att jag har krympt 3 cm. Inte konstigt att barnbarnen växer om mej.
 
Jag passade även på att uppsöka Apoteket idag. Jag kan ju inte påstå att man ser fram mot det för det kan inte finnas något ställe som de har mindre serviceminded personal än på Apoteket i Bräcke. När jag kom in var det nr 27 som expedierades och jag fick nr 31. Det fanns två expediter och det tog 15 minuter innan det var min tur. Jag skulle handla både vitaminer, munskölj, descutan, avmaskningsmedel till Piga och Greta samt medicin till Thord och mej. Hon började med min medicin…. då ringde telefonen så hon svarade och gick in på datorn för att göra en sökning för att kunna svara på vad uppringaren ville veta. När det var gjort måste hon knappa in mej igen och ta Thords medicin. När det var klart och hon hämtat medicinerna ställde hon dem i en korg och lämnade över till kassan bredvid, därefter gick hon till snabbkassan och expedierade den som stod där. Därefter kom hon tillbaka och tog fram avmaskningsmedelet och knappade in allt i kassan. Om det inte hade varit så att jag måste åka till Brunflo eller Östersund skulle jag ha gått därifrån när hon gick över till snabbkassan…. Dessutom måste hon ha världsrekord i surhet. Hon tittar på kunderna som om det är något som katten släpat in. Nä huvva, inte blir man särskilt glad över sådant.
 
I bilen satt Thord och väntade för han hade varit på sjukgymnastik. Han ville förstås hem så fort som möjligt för hockeyn hade börjat. Nu hann vi inte hem förrän precis då andra perioden började. Som tur var hade vi inte missat något för det enda målet kom i andra perioden.
 
På vägen ner till Bräcke hörde vi på hur det gick för skidåkarna. Härligt vad duktiga de är, en silver och en bronsmedalj idag också. Heja, Heja!
 
För övrigt så har jag dagen till ära klädd mej lite lämpligt tycker jag:
 
Tycker inte ni?
 
Förutom att hundarna fått en morot och Thord fick Pizza till middag så har vi väl inte precis firat Alla Hjärtans Dag. Man är väl inte riktigt på humör för några större utsvävningar just nu. Har lite för mycket att tänka på och för mycket som hänger i luften och svårt att få reda på hur saker och ting kommer att ordna sig så vi får väl fira lite extra när allt är över.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =