140211 Det ljusnar vid horisonten!

Idag kan man säga att det ljusnar vid horisonten på flera sätt. Vid morgonrundan med flickorna möttes vi av denna syn när vi nådde Alexis:
 
 
 
Molnen som täckt himlen de senaste dagarna har börjat skingras
 
Efter frukost tog jag och ringde ortopeden igen och fick glädjande besked. Koordinatorn hade precis fått klartecken och jag kommer att opereras den 6 mars så den 5 ska jag finnas på plats. Så himla skönt! Jag ska försöka låta bli att tänka så mycket på själva operationen för det är klart att jag gruvar mig lite också. Tur att det är OS så man har något som skingrar tankarna lite.
 
Nu har jag i alla fall tre veckor på mej att fixa i ordning allt så det blir lite lättsammare när jag kommer hem, i alla fall det som går att ordna. Jag är ju inte fullt arbetsför nu heller så det får ju bli som det blir. Det sämsta är ju att jag lär ju inte få veta hur det blir med Thord förrän den 22, i bästa fall, när de från kommunen kommer hit. Då får jag bara en vecka på mej att fixa sånt som inte de tänker göra. Hmmm…. man ska då klaga på nåt… eller ? Bäst jag återgår till att titta lite på TV istället.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − ett =