140203 Gott och blandat!

Idag skulle man kunna säga att det var lite gott och blandat… Plusgrader och sol får en att tänka på våren. Längtar!
 
 
Man blev lite bländad på morgonrundan!
 
Telefonen hade ringt när jag var ute men Thord hann inte svara. Jag såg att det var någon från kommunen som ringt men inte vem. Efter någon timme ringde det igen. Då var det biståndshandläggaren som ville komma hit och utvärdera Thords behov. Kommer den 21 men jag hoppas ju egentligen på att då är jag upptagen med annat…. Måtte de inte vara tänkt att dra in några timmar för då vet jag inte vad jag gör. Orkar inte bråka om det också just nu.
 
Det kom ingen kallelse idag heller… så den enda ljuspunkten idag var faktiskt solen på morgonrundan kan man säga.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =