140826 Dags för Svederkäringa ”å svedres” igen….

Det har varit full rulle nu en tid. Rolig sysselsättning och trevligt sällskap på träning och jaktprov. En av anledningarna för att jag tycker så mycket om hösten.
 
Idag har jag själv fixat problemet med bilen. Jag har inte kunnat få ur nyckeln och bilförsäljaren har haft semester så det har inte gått att få någon hjälp. Idag satt Thord och surfade på internet och såg då ett tips. Anammande detta och med hjälp av en pincett var problemet löst. Skönt!
 
Ja som ni ser så har det jag hittills skrivit inte varit något att ”svedres i” men nu kommer det… I onsdags gjorde Garbo en ”rymmning” över myren när vi var ut och tränade. Dessutom hade hon dess för innan kravlat sig upp på en ö två gånger när hon skulle få lite simträning. Efter det har hon inte haltat ett enda dugg på 5 dagar. Nu i helgen blev det dock ingen möjlighet att röra på henne just någonting men som sagt ingen hälta.
 
Vi hade tid hos Ejra och Maria Eriksson i morgon så i går ringde jag och sa att jag ville prata med henne och höra vad hon tyckte… om vi skulle åka dit ändå eller inte. Idag ringde hon… men det är ingen tvekan om att vi måste dit. Garbo haltar riktigt ordentligt. Blir så sur och stackars, stackars Garbo. Hon blir ju så frustrerad när hon inte får göra något vettigt!
 
Fick också ett brev på posten… från polisen. Det hade visst gått lite för fort igen… Denna gång blev det ”bara” 1500,-. Får nog sätt in GPS’n som varnar för kamerorna. Så onödigt men så svårt att hålla. Det är ju vansinnigt att det ska vara 80/70/60 i 4 mil på vägar som tidigare var 90 men det är klart, det är ju så mycket enklare att sänka hastigheten än att fixa till vägarna. Det är ju trots allt en Europaväg men det är ju förstås i Norrland. Det är ju inte så noga med oss…
 
Nä nu har jag nog ”svedres” nog för denna gång. Hoppas på en bättre dag i morgon, i alla fall vad gäller Garbo.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =