140814 Det skrider framåt…

Ja det skrider framåt med den nya trappan för hundarna. Nu fattas bara ett ”innertak” så är det färdigt. Även dörren på gaveln under altanen blev färdig idag. Blir så bra, så bra!
 
 
Så här ser det ut framifrån
 
 
… och lite från sidan (till vänster i bild ser man också ”hålet” där dörren ska på plats)…
 
…. och så här ser det ut när det blev färdigt!
 
Så skönt att det är något som går åt rätt håll! Konstaterar också att den kommande träningsveckan inte blir som jag hade planerat, många ändringar hit och dit… Konstaterar att jag ska nog inte lägga ner så mycket tid och engagemang i fortsättningen för det blir ändå inte som det är tänkt. Jag har ju lite svårt att bara engagera mej lite grann för jag är nog en lite ”allt eller inget- människa” men nu blir det som det blir och man får ta det som kommer. Får helt enkelt tänka om i framtiden.
 
Just nu ser det dessutom ut som ett bombnedslag på tomten och dessutom har de grävt av vägen så bilen får jag parkera nedanför diket.
 
 
Som tur är kom de alldeles nyss hit och håller på att lägga ner slangen som fiberkabeln ska pressas in i och i morgon kommer de och gräver igen den biten så vi kan förhoppningsvis använda oss av en god bit av ängen och även parkera bilarna på gården till veckan när det blir lite folk som kommer.
 
Full aktivitet just nu!
 
Idag har det i alla fall varit en lugn dag för flickorna, bara lite bärplockning på morgonrundan. I morgon blir det lite träning för flitig liten Piga och Garbo ska också få sig en simtur hoppas jag. Det skulle kanske bli regn så vi får väl se hur det går… ska nog inte planera mer än nödvändigt!
 
OJ, HOPPSAN! Ibland blir det bättre än planerat… De kom redan i kväll  för att gräva igen det ”lilla” diket. Härligt!
 
 
Det ska bli spännande att se hur det ser ut när det är klart.
 
Thord sitter och övervakar det hela….
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − fem =