140812 Det vill gärna smådjävlas….

Ja, vi har kommit in i en period nu då det ska jäklas lite… Inte nog med att det är fel på tändningen på bilden, nu står gräsklipparen igen. Det var ett drev som var lite dåligt men vi trodde att det skulle gå att klippa färdigt gräsmattan ändå men pyttsan…. Det lär ju bli att ta fram lien till slut då det bara blir längre och svårare att klippa. Hatar döda ting som inte gör som de ska!
 
För övrigt så har jag fortfarande lite ”sommarlov” från de icke akuta hussysslorna. Jag är mest ute och tränar hund… eller … i alla fall några timmar per dag. Har lovat mej själv att efter den fasansfulla vintern (om man får säga så) med krämpor och operation och en kämpig rehab så ska jag försöka njuta av livet emellanåt när det går. Samvetet gnager men jag försöker att slå dövörat till.
 
Nu ser vi fram mot en trevlig vecka, också det i hundens tecken. Kommer att bli en hel del träning och härlig samvaro med goda vänner i olika konstellationer. Veckan blir kanske inte som den tidigare har varit men det blir förhoppningsvis lika bra. Det blir vad man gör det till brukar man ju säga.
 
I morgon kommer vår ”hustomte” och fixar färdigt den nya trappen. Målning av panelen till trappan är i full gång. Tyvärr skedde en olycka i går så det är inte bara panelen som är målad….
 
 
Man skulle vara färgblind så kanske man inte behövde se eländet….
 
Blir nog till att måla om lite ….
 
De som gräver för fiberkabeln börjar närma sig vår tomt så det verkar också som det närmar sig. De kommer att gräva upp rätt mycket på vår tomt och det känns väl så där men förhoppningsvis kommer vi att få en bättre internetanslutning och dessutom telefon och tv till ett bättre pris.
 
Marith
 

2 reaktioner på ”140812 Det vill gärna smådjävlas….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =