140807 Vissa dagar ÄR skitdagar!

Idag var planen att jag skulle ta ett rejält tag om städning av huset. Ingen hundträning alls. Ja det sistnämnda stämde men inte pga städning.
 
Det började med att partytäldet hade rasat för fjärde och sista gången igår när det var åskoväder. Så här såg det ut:
 
Foto: Nu är det dags att ge sig ... För fjärde och sista gången har "fyndtältet" rasat. Nu är det ohjälpligt trasigt
 
Så idag var det bara att plocka upp resterna för senare vidarebefordran till soptippen.
 
Jag ringde också Ejra då Garbo inte ser ut att bli något bättre. Ena dagen haltar hon nästan inget alls, nästa dag haltar hon mycket tydligt. Jag fick komma dit klockan halv 3 och Thord ville följa med. Vi blev lite försenade när vi skulle åka, allt tar lite längre tid än man räknar med. Så jag höll lite över fartgränserna men såg upp vid vägkamerorna… utom en. Blixt och dunder! Skit!!! Skit!!! Skit!!! Det blir dyrt det här igen. Får ta och sätta in GPS’n. Den varnar ju. Vi satt förstås och pratade så jag glömde bort mej lite…
 
De är alltid trevliga på Ejra och idag träffade jag en ny veterinär som jag inte sett förut. Mycket trevlig och vi diskuterade lite fram och tillbaka om hur vi skulle göra. Hon ringde även en kollega/ortoped och rådgjorde. Det är så svårt eftersom hon inte talar om var hon har ont. De trodde att det eventuellt och trots allt är en skelettskada då hon haltar mest på morgonen och blir bättre under dagen. Jag talade om att hon hade fått simma lite lätt och det tyckte hon att hon ska få fortsätta med. Inge mycket men en liten simtur på några minuter varje dag så det ska vi försöka fortsätta med.
 
Hon fick också en ny omgång medicin som hon ska äta i 10 dagar och sedan hör Maria av sig när hon kommer tillbaka. Vi kunde ju röntga också men det känns som lite onödigt just nu i alla fall. Hon reagerar ju inte någonstans när man klämmer drar eller böjer på hennes ben och tass. Dumma hund som inte kan tala om var det gör ont! Gogumman!
 
När vi åkte hem skulle vi hämta ett paket på OK och då kom vi på att vi skulle ta och testa hur den nya regimen på Camp Viking skötte pizzabakningen. Bedrövligt blev betyget. Dels fanns det bara tre pizzor att välja emellan och den jag valde såg ut så här:
 
Synd att jag inte tittade i lådan innan vi åkte därifrån….
Ingen bra reklam i alla fall, blir nog Pilgrimmen i fortsättningen också
 
Ja så försvann denna dag också… Imorgon ska jag och Piga ut och träna igen men förhoppningsvis blir det lite tid över på eftermiddagen. Borde i alla fall röjas lite här hemma nu.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + fjorton =