140802 Nytt ”fynd” igen!

Ja igår gjorde vi ett nytt fynd. Hittade ett 6 x 3 m partytält för 300,- + väggar 200,-…. Innan tältet var rest måste vi laga det med silvertejp. Vår snälla granne kom över (tack och lov) när jag höll på att sätta upp det och hjälpte mej. Man får vad man betalar för är en sanning utan modifikation ibland. Vi fick sätta silvertejp både här och där för att alla ihopsättningar skulle hålla sig på plats.
 
Nu var det inte tänkt för att ha party i precis…. Vi håller på att måla panel och andra detaljer till den nya ”hundbron” och eftersom det kommer en liten skur lite nu och då (även om det inte är så mycket) så är det bra att ha lite skydd.
Så här ser det ut just nu, får väl se hur länge det står…
 
 
Ett riktigt ”rappel” är det men det står väl medans det står. Hoppas vi hinner måla färdigt.
 
Vi fyndade även bockarna gjorda av trä som står där. Också ett fynd! 69,-/styck. Lär väl vara det samma där… det håller så länge som de håller.
 
För övrigt har det varit en rätt lugn helg. Piga har fått klara sig utan träning i två dagar och även långpromenderna har blivit korta. Blir mest lite bärplockning istället men det njuter de av i fulla drag. Garbo börjar äntligen bli bättre i sitt ben. Markerar lite ibland men för det mesta så syns det inte. Vi tar det lugnt och hoppas att hon snart blir fit for fight.
 
För ovanlighetens skull så plockade jag lite svartvinbär idag. Har tänkt att göra lite gelé som vi båda tycker är så gott till kött. Bäst som jag står där och plockar så ringer telefonen. Det är vår son Göran som ringer och frågar om vi vill ha lite rökt abborre. De har varit iväg och fiskat och fått så otroligt mycket så de delar gärna med sig. Det fanns också lite fryst fisk om vi ville ha…. OM VI VILLE! Själklart tackar man inte nej till sånt godis.
 
MIddag! Gottigottgott!!! Tusen tack Göran och Ann-Sofie
 
Vi håller också på att planera lite för ”Jämtlandsveckan” och ”Jämtlands Cup”. En träningsvecka som startade med att våra vänner från Dalarna kom och tränade. Ofta började vi med Sundsvallsprovet och avslutade med Litsprovet och veckan däremellan tränade vi och hade Jämtlands Cup. Ibland var det även Hälsningar med och lite folk från Jämtland och Ångermanland. I år blir det nog bara ett par från Dalarna som kommer och vi får väl se om vi får ihop ett skaplig gäng ändå. Det är ju kul om vi blir några stycken men vi väntar besked från några så vi vet inte riktigt om vi ska försöka ´”fylla lite platser” eller inte så planeringen funkar väl inte till 100. Mycket hänger i luften ännu och det är bara 14 dagar kvar… Huvudsaken är att det blir en trevlig vecka.
 
Marith
 

3 reaktioner på ”140802 Nytt ”fynd” igen!”

  1. Kommer gärna å tränar inför Lit, är ju lite så, men om dagen är ok så kommer jag gärna. Behöver vi, har ju anmält, och behöver träna med andra, så om en långhårig brun passar, och jag funkar den dan så väldigt gärna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två − 2 =