140416 Hmmm… det kanske blev liiite mycket idag?

Dagen började mycket bra. Solen sken och det var en hel del plusgrader på termometern. Morgonrundan med flickorna avlöpte med lite diverse övningar. Kan bara inte låta bli för vi tycker alla tre att det är så kul. Vid Alexisbacken hittade jag faktisk blåsippor. Jag trodde att jag hade missat dem men så här såg det ut på flera ställen:
 
Blåsippor = VÅR!!!
 
I morgon kommer hemtjänsten och ska städa då Thord har rätt till städning av
2 r o k var tredje vecka. De har städat en gång förut också så vis av erfarenheten så tänkte jag att jag ska i alla fall dammtorka och torka luckor och sådant i köket själv. Hemtjänsten dammar ju bara tomma ytor så det är inte mycket som blir dammat och köket blev nog alldeles glömt förra gången…
 
Jag tog dammtorkningen på förmiddagen och sedan en riktig paus mitt på dagen. Så fick vi besked om att vi skulle få besök på eftermiddagen och skafferiet var tomt så jag snodde ihop några hastbullar. De går ju fort och lätt och är inte speciellt ansträngande. När besökaren kom så hade han med sig både blommor (tulpaner = också vår!) och fettisdagsbullar. MUMS!
 
Fram mot kvällningen så var det dags att ta itu med köket samtidigt som maten puttrade på spisen. Efter maten blev det lite vila en timme och sedan var det dags för den lilla rastningsrundan för flickorna.
 
Nu när jag sitter och tittar på TV och samtidigt bloggar så känner jag att det kanske blev liiite för mycket idag. Får försöka ta det lite lugnare i morgon. Det är lite svårt för energin är det inget fel på just nu…. och det finns hur mycket som helst att göra.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − femton =