140415 Det ljusnar!

Ja man kan säga att allt börjar ljusna. Konstaterade ikväll att jag inte tagit någon värktablett på hela dagen, ett mycket gott tecken tycker jag. Kryckorna är lagda på hyllan… ja nästan i alla fall. Jag använder dem fortfarande när jag går i skogen med flickorna då det är både is och snö kvar i skoterspåret och jag vill för allt i världen inte riskera något.
 
Jag kan röra mej ganska obehindrat annars och det i sig är ju ett litet problem… Jag har ju mina restriktioner vad jag får göra och inte men det är lätt att glömma sig men ännu så tror jag att jag lyckas hålla mej på mattan.

Ett annat problem är väl också att folk som ser en tror att man kan röra sig och göra vad man vill (eftersom det inte längre syns utanpå). Varför behöver man då hjälp? Men det är väl smällar man får ta. Hellre det än att riskera att allt varit förgäves.

 
Konstaterar också att om man inte har ont och om man inte sover dåligt så är man inte så grinig. Om man har flickorna hemma kommer energin och lusten att göra en massa saker som ett brev på posten.
 
Det  som jag får koncentrera mej på ett tag framöver är väl att lyssna på kroppen men det är inte så lätt. Eftersom jag gör min gymnastik och försöker utöka orken och styrkan i kroppen genom att gå och röra mej mer och mer så är det lite svårt att avgöra i bland om jag har träningsvärk eller något annat. Är det träningsvärk är det ju positivt, är det något annat är det sämre men än så länge tror jag att balansen är god. Blir säkert värre när lusten att göra mer och mer tilltar… Att be om hjälp är nog ett av det jobbigaste sakerna jag vet.
 
Idag gjorde jag två test på Face Book och svaren gjorde att jag tog mej en liten funderare… Det ena testet var vilken färg min aura har och det blev grön. Det betyder tydligen följande:
 
 

 

I översättning: Din aura är grön. Du älskar livet, oavsett om det är i form av djur, växter eller människor. Personer med gröna auror tar ofta jobb som tillåter dem att hjälpa andra: läkare, lärare och socialarbetare t ex. Förmodligen älskar du också att spendera tid utomhus. En grön aura är ett tecken på att dina behov är enkla: varma vindar, bra låtar och gamla vänner.
 
Det andra testet jag gjorde är vilket djur jag är andlig och det blev björn vilket betyder följande:
 
 
 
I översättning: Den stora björnen finns på nästan alla kontinenter, i nästan varje färg. Det magiska björnen är extremt kraftfull och helande för andra. Liksom björnen, har du obegränsad styrka. Du är en guide för andra på livets flod.

 

Kanske det stämmer och det är därför man klarat alla smällar man fått under de senaste 6 åren. Kan ju tycka att det är dags att det blir lite lindrigare framöver och som det ser ut just nu finns det nog en liten chans till det.
 
Nu har det snart gått 6 veckor sedan operationen och hur som helst så är kärringen på benen igen och energin kommer i lagom jämn ström så akta er!!! Snart är det slut på friden.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 2 =

140415 Det ljusnar!

Ja man kan säga att allt börjar ljusna. Konstaterade ikväll att jag inte tagit någon värktablett på hela dagen, ett mycket gott tecken tycker jag. Kryckorna är lagda på hyllan… ja nästan i alla fall. Jag använder dem fortfarande när jag går i skogen med flickorna då det är både is och snö kvar i skoterspåret och jag vill för allt i världen inte riskera något.
 
Jag kan röra mej ganska obehindrat annars och det i sig är ju ett litet problem… Jag har ju mina restriktioner vad jag får göra och inte men det är lätt att glömma sig men ännu så tror jag att jag lyckas hålla mej på mattan.

Ett annat problem är väl också att folk som ser en tror att man kan röra sig och göra vad man vill (eftersom det inte längre syns utanpå). Varför behöver man då hjälp? Men det är väl smällar man får ta. Hellre det än att riskera att allt varit förgäves.

 
Konstaterar också att om man inte har ont och om man inte sover dåligt så är man inte så grinig. Om man har flickorna hemma kommer energin och lusten att göra en massa saker som ett brev på posten.
 
Det  som jag får koncentrera mej på ett tag framöver är väl att lyssna på kroppen men det är inte så lätt. Eftersom jag gör min gymnastik och försöker utöka orken och styrkan i kroppen genom att gå och röra mej mer och mer så är det lite svårt att avgöra i bland om jag har träningsvärk eller något annat. Är det träningsvärk är det ju positivt, är det något annat är det sämre men än så länge tror jag att balansen är god. Blir säkert värre när lusten att göra mer och mer tilltar… Att be om hjälp är nog ett av det jobbigaste sakerna jag vet.
 
Idag gjorde jag två test på Face Book och svaren gjorde att jag tog mej en liten funderare… Det ena testet var vilken färg min aura har och det blev grön. Det betyder tydligen följande:
 
 

 

I översättning: Din aura är grön. Du älskar livet, oavsett om det är i form av djur, växter eller människor. Personer med gröna auror tar ofta jobb som tillåter dem att hjälpa andra: läkare, lärare och socialarbetare t ex. Förmodligen älskar du också att spendera tid utomhus. En grön aura är ett tecken på att dina behov är enkla: varma vindar, bra låtar och gamla vänner.
 
Det andra testet jag gjorde är vilket djur jag är andlig och det blev björn vilket betyder följande:
 
 
 
I översättning: Den stora björnen finns på nästan alla kontinenter, i nästan varje färg. Det magiska björnen är extremt kraftfull och helande för andra. Liksom björnen, har du obegränsad styrka. Du är en guide för andra på livets flod.

 

Kanske det stämmer och det är därför man klarat alla smällar man fått under de senaste 6 åren. Kan ju tycka att det är dags att det blir lite lindrigare framöver och som det ser ut just nu finns det nog en liten chans till det.
 
Nu har det snart gått 6 veckor sedan operationen och hur som helst så är kärringen på benen igen och energin kommer i lagom jämn ström så akta er!!! Snart är det slut på friden.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =