140410 Slut på friden?!

Jaha nu är det slut på friden…. eller det har väl egentligen inte varit någon riktig frid kan jag tycka. Hur som helst så har jag friskskrivit mej till hälften från och med idag.
 
Idag skulle Thord till Remonthagen på check up  kl 12.45. Skjutsen skulle gå redan 8.45 så vi tog ett beslut att jag skjutsar och passar på att uträtta lite ärenden. Dags för inköp av mer hundmat, presenter, bl a till vårt barnbarn Andreas som fyller 11 år idag.
 
Innan vi åkte tittade Pelle Berglund in, husse till Zigge. Han hade med sig ett jättepåskägg, snacka om att vi blir bortskämda. Tusen tack Pelle & Kicki!
 
 
Gissar att mina 3 kilo kommer tillbaka nu under påsken.
 
Jag passade på att fira att jag nu officiellt jobbar halvtid från och med idag med att köpa mej ett par riktigt bra skor att gå i. Kan vara en fördel när man ska rehabilitera sig… Vattentåliga, stabila, lätta på foten och passar bra, kan det blir bättre?
 
 
Vi avslutade trippen med ett besök på Thaiköket i Brunflo för att köpa lite hämtmat som inmundigades tillsammans med ett glas vitt vin för att fira dagen.
 
Marith
 
PS. Är nog inte riktigt klar i huvudet ännu… Andreas fyller inte år förrän på lördag… DS.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =