140407 Dags för kontrollbesiktning igen….

Idag var det dags för en träff med sjukgymnasten och sköterskan för lite provtagning. Det var väl inte så roligt när jag vaknade och tittade ut…
 
 
I helgen pratade vi om att byta till sommardäck men som tur var så lät vi bli. Det första jag fick göra när jag vaknade var att gå ut och sopa av bilen och sätta på motorvärmaren för säkerhets skull. Den är ju inte så ofta igång numera. Thord fick hjälp av hemtjänsten med dusch och under tiden så fixade jag frukosten. Sedan var det bara att åka.
 
Det började bra… När jag skulle betala mitt besök i kassan så sniffade hon på andra sidan i luften och sa: Åh vad gott du luktar! Vad är det som luktar så gott, sa hon och sniffade igen! Tror att jag har hittat rätt ”golukt” då detta är andra gången på kort tid som jag fått den kommentaren Det är väl inte det vanligaste att man säger det tror jag. I regel konstaterar man väl att det luktar gott om någon men det är ju sällan man säger det…
 
Det fortsatte bra hos sjukgymnasten. Hon var mycket nöjd med vad hon såg och vad hon hörde och jag fick ”fullt tillstånd” att skippa kryckorna inomhus. Dock tyckte hon att jag skulle ha dem ute så länge som det är halt och det kan jag kanske hålla med om. Hoppas bra att den snö som kom idag försvinner snabbt nu.
 
Blodprovet hos sköterskan var också snabbt överstökat men resultatet får jag ju inte reda på annat än om det är något fel på det.
 
Eftersom jag bor på min arbetsplats blir min situation allt knepigare ju mer jag kryar på mej, tycker jag. I morgon kommer jag att ringa till ortopeden och höra om det är möjligt att börja jobba halvtid. Hemtjänsten får fortsätta ta det som är ”kroppsligt tungt” så kan jag ta det andra. Hoppas att också läkaren tycker det är en god idé.
 
Känner också att det är dags att ta hem mina flickor nu. Även om det inte blir några större utsvävningar med dem så tror jag inte att de kommer att fara illa av att komma hem nu. Längtar till dem (men inte till hur golven kommer att se ut med det här vädret)… Jag ska ta kontakt med Gustaf och Ingegerd ikväll och höra när det kan passa att vi hämtar dem. Thord har tisdag, onsdag och torsdag bokade för sjukgymnast, tandläkare och undersökning angående Botox på Remonthagen så det lär ju inte gå förrän fredag…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =